TUNING AUTO Marţi
2019-05-21
6:53 PM

Bine ati venit Vizitator
RSS
TEHNOLOGIE HID PrincipalaInregistrareLogin
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Forma intrarii
Cautare
Prietenii site-ului

Diferenta consta in tehnologia de fabricatie a kit-urilor xenon precum si a becurilor xenon.

Nu recomandam combinarea becurilor xenon analogice asa zise DC cu balaste digitale deoarece nu sunt compatibile si nu vor functiona corespunzator !

Becurile xenon analogice AC pot functiona in conditii bune pe balaste analogice.

Noi nu le combinam, daca voi o veti face este raspunderea voastra si nu recomandare noastra.


Un kit xenon analogic DC
este un kit de tehnologie veche (cele mai frecvente pe piata in Romania) are la baza un balast DC analogic care este format din bobine, rezistente si condensatori pentru a transforma curentul DC in curent AC. Fluctuatiile de curent care sunt prezente, scurteaza insa viata unui balast analog si a becurilor, si in timp scurt, lumina produsa de acestea este diminuata.

Un kit digital AC
, are la baza un balast digital (standard sau slim 35 w sau 55 w, la cerere 70w ) care are in componenta cipuri DSP care imbunatatesc si stabilizeaza curentul cu care sunt alimentate becurile. Fiind prezente fluctuatii de curent mult mai mici, balastul digital si becurile isi maresc astfel durata de viata.

Un balast analog produce curent, in functie de curentul cu care este alimentat. Din nefericire, la autovehicule, curentul care alimenteaza un balast are fluctuatii foarte mari, care se transmite prin balast si ajunge pana la becuri. Astfel lumina becurilor nu va fi curata si stabila, ci va avea fluctuatii de intensitate. Pentru a rezolva aceasta problema va oferim filtre can-bus, anulatori de erori specilizati pe categorii de masini.


In schimb un balast digital filtreaza curentul cu care este alimentat si transmit becurilor un curent stabil. Implicit lumina becurilor va fi curata si nu va avea fluctuatii de intensitate. Acest kit are integrat deja un filtru pentru cutrent, nu mai este nevoie de un anulator de erori sau can-bus.Copyright MyCorp © 2019